Internationalisering in het Friesland College


 

 

 

 

 

 

Het Friesland College biedt studenten de mogelijkheid om internationale praktijkervaring op te doen als onderdeel van het opleidingstraject. Ook medewerkers kunnen naar het buitenland in het kader van professionalisering.

Met de huidige globalisering is internationalisering zeer waardevol, niet alleen  voor de ontwikkeling van de beroepscompetenties maar vooral voor de persoonlijke groei van de student.  Interculturele diversiteit wordt ook op  school aangeboden bij projecten van Internationalisation at Home, e-twinning, projecten in ontwikkelingslanden en binnen verschillende keuzedelen. Dit biedt uitdagend onderwijs in een bruisende leeromgeving!

Ook medewerkers worden gestimuleerd om naar het buitenland te gaan om samen met collega-instituten te werken aan professionalisering, het uitwisselen van informatie of voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Er zijn talloze mogelijkheden, binnen en buiten Europa.

Meer informatie over de beleidsuitgangspunten en het kengetallen is terug te vinden in de Trendrapportage Internationalisering, die elk jaar een overzicht geeft van de activiteiten van het afgelopen schooljaar en de nieuwe trends en plannen

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print