Student verbreedt zijn horizon in Madrid


 Kevin de Groot,5-2-2020   Leuk vinden 2 101weergaven​Als mbo-student je horizon verbreden in La Comunidad de Madrid, de regio Madrid. Dat is wat Frans Greidanus, opleiding Leidinggevende travel & hospitality, 22 tot 29 februari aanstaande gaat doen. 
Tijdens een training in dit deel van Spanje gaat hij samen met andere gedreven studenten uit heel Europa aan de slag met zijn persoonlijke ontwikkeling in relatie tot sociale (ondernemers)ideeën/-projecten. Zo leert hij hoe hij samen met anderen een idee kan omzetten tot een project of onderneming. Frans hoopt op deze manier samen met anderen een steentje bij te kunnen dragen aan een socialere en rechtvaardigere wereld. 
Youth Peace Ambassadors Network, dat zich inzet voor jongeren die vrede op aarde een stimulans willen geven, organiseert de training. Het Friesland College werkt momenteel in twee projecten samen met dit netwerk, in Peace Blueprint en #feelingsforall. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen school voor jouw studenten? Stuur dan een e-mailtje naar collega Kevin de Groot. Kevin verbindt studenten aan internationale mogelijkheden en ondersteunt hen in ondernemerschap. E-mail adres is k.degroot@fcroc.nl​


Kijk ook eens op deze sites
:​http://abroadship.org/

https://www.salto-youth.net/